top of page

Música a l'abast

Editorial de partitures sense ànim de lucre,

El projecte "Música a l'abast" que realitza l'Associació de Mestres Directors té l'objectiu de facilitar de forma gratuïta, partitures de compositors catalans als intèrprets professionals i als estudiants de música.

Creiem que hi ha molts compositors i moltes obres de gran qualitat musical que per diferents circumstàncies històriques no han arribat al públic. En el nostre arxiu tenim una gran quantitat de manuscrits que no es coneixen perquè no han estat editats.

L'AMMD ha creat una editorial de música per tal d'editar aquestes partitures i oferir-les de forma gratuïta als intèrprets que hi estiguin interessats. Pensem que l'única forma de normalitzar la situació és que s'interpretin aquestes obres injustament oblidades.

D'altra banda  l'AMMD ofereix als estudiants de música diferents col·leccions de música popular preparada per a ser interpretada en diferents instruments. Per exemple el violoncel llegeix en clau de FA, la flauta travessera en clau de SOL però en línees addicionals superiors, la viola en clau de DO, etc. Nosaltres preparem i oferim a les escoles de música i conservatoris diferents reculls per tal de facilitar que els nostres estudiants toquin cançons populars de la mateixa forma que toquen estudis i obres que els proposa el professor.

Insistim en el fet que el projecte "Música a l'abast" és sense ànim de lucre, per això oferim les partitures editades sense cap cost als intèrprets que hi estiguin interessats.

Hem iniciat aquest projecte l'any 2016 amb 4 partitures instrumentals i una col·lecció de cançons populars. Publicarem noves partitures a mesura que es vagin editant.

bottom of page